Uw bestelling wordt verwerkt zodra wij de betaling hebben ontvangen. U ontvangt op dat moment en ontvangstbevestiging per e-mail. 

Betalingen gebeuren via iDEAL. U wordt direct, veilig en gemakkelijk doorgezonden naar uw eigen bank. De betaling wordt direct door ons ontvangen.

Alle producten worden handgemaakt en met de beste zorg afgewerkt. De gemiddelde levertijd van onze producten is 2-4 werkdagen. De levertijd is afhankelijk van de voorraad en persoonlijke wensen. Hierdoor kan de levertijd per product verschillen. Wij houden u altijd op de hoogte over de vordering van uw bestelling. 

Heeft u een product voor een speciale datum nodig? Neem dan even contact met ons op voor u een bestelling plaatst, dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, doch altijd binnen 30 dagen nadat de bestelling is verwerkt. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij u ook naar onze algemene voorwaarden. 

Producten worden verzonden met PostNL. Bij voorkeur versturen wij uw product als brievenbuspakket. De verzendkosten hiervoor bedragen €4,10. Het kan ook voorkomen dat uw product als pakket wordt verstuurd; de verzendkosten bedragen dan €6,75. U ontvangt van ons altijd een verzendbevestiging en track and trace code wanneer uw pakket is verstuurd. Het kan zijn dat er enige tijd tussen deze e-mails zit. 

© 2021 - 2024 productbedrukt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel