Klachten
Productbedrukt.nl doet zijn uiterste best om voor u de beste producten te creëren. Wij hopen dan ook dat u tevreden bent met de producten. Indien een product toch niet voldoet aan uw verwachtingen, de bestelling (deels) niet juist is geleverd of anderszins niet naar wens is, kunt u ons altijd bereiken met uw vragen, klachten of opmerkingen. Stuur een mail naar info@productbedrukt.nl of bel naar 0182-752187 (op werkdagen tussen 8:00 en 18:00). Wij zullen er dan alles aan doen om het probleem op te lossen. 

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag teruggestort; eventuele verzendkosten komen voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruikt te maken van dit recht kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, of contact met ons opnemen via info@productbedrukt.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Het is niet mogelijk gepersonaliseerde producten te retourneren. Hiermee wordt gedoeld op producten voorzien van naam, geboortedatum, of anderszins unieke en persoonlijke bedrukkingen. 

Kosten in geval van retour sturen
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor eigen rekening.

Het terugsturen van het product kan naar:
Productbedrukt.nl
Biezen 76b
2771CN Boskoop

Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Voor verdere informatie omtrent het herroepingsrecht verwijzen wij u graag naar de algemene voorwaarden. 

Vul het herroepingsformulier hier in.

© 2021 - 2024 productbedrukt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel